"När en dörr stängs öppnas en annan"

När en dörr stängs öppnas en annan, om inte annat ett fönster. 
 
Idag är en dag som verkligen bevisar att allting händer för en anledning, och allt har sin tid. 
Idag är en dag med en god nyhet och som fått mig att le.
Som sagt var så ska jag flytta till Umeå, till Q och börja att bosätta mig där och sakta men säkert flytta dit.
Saken är att jag har självklart haft tanken om jobb, hur ska jag hitta ett jobb? Hur ska det gå med ekonomin nu när jag inte ska vara kvar i Lycksele och arbeta med det jobb jag jobbat på i över 6 år. Osv osv. Rädslan satte sig i mig i förra veckan och istället för att känna glädje som jag gjort, så började paniken över vad är det jag har gjort? 
 
Igår ringde det en Kvinna från ett företag, som jag skickade ett personligt brev till i Maj. 
Hon ringde för att höra om jag fortfarande skulle komma till Umeå och sa att hon hade ett jobb som eventuellt skulle passa mig, undrade om jag var intresserad. Hon ringde upp efter hon pratat med sin chef som också var intresserad av mig. Och undrade om jag idag kunde ha en jobbinterjuv. Själv klart sa ja! Så idag hade jag min första  jobb interjuv och var så så nervös! Och trodde faktiskt att jag gjort bort mig ordentligt. 
Chefen ringde upp efter en liten stund och sa att Jobbet är mitt om jag är intresserad. 
85 % fast tjänst rakt av inte illa om jag får säga det själv =) För ett jobb som man inte ens sökt själv på.
Nu hoppas jag att jag trivs med det! Annars är jag en erfarenhet rikare. 
 
Inte nog med det så kom Q äntligen hem idag! Och vad hade han med sig? Jo en alldelens ny fin vit Iphone 4s till mig =) Jag är en bortskämd prinssessa inte bara av min Mamma utan även av min hjärtevän. 
 
 

Shine like à star

Just hem kommen från Mamma, ska göra mig klar för att bege mig in till stan och fixa lite innan jag ska arbeta. Borde skina som en sol och må bra, men something is wrong.. Måste bara inse att man kan inte må dåligt över framtiden som man ingenting vet av, allt blir bra med tiden och det är ingen ide att gruva sig för något man inte har kontroll över. Q kommer hem på Fredag natt och det blir roligt.. Det spö regnar ute och har jag några regn kläder? Nej icke det och cykel som färdmedel no car, fan vad fort man vänjer sig med vardags lyx som en BIL. Men ångrar icke att den är såld. För igår och i förr går har jag tagit kvälls promenad i över 2 timmar det vänder på den fronten :) Lovley! Skön känsla när man väl kommit igång .. Ha en underbar dag!

Sunday's w0rk

Sitter på jobbet och känner att ögonen är på väg att stängas när som helst, är så trött. Imorgon är jag ledig ska bli så så skönt och på Tisdag. Har ingen aning om när Q kommer hem, saknar honom lite liite.. Nu är min lilla Skoda såld sålde den i förrgår, så nu har man cykel som färdmedel.. Ska väl stänga ned mobilen och göra någon nytta..

Desperate Housewifes

Sitter och glor på Desperate Housewifes .. Fick låna en väns usb minne som är fylld med avsnitt av desperate housewifes, som jag börjar att följa som går på 5:an på morgonen. Minns när dom började att sända dom avsnitten och jag förstod inte varför folk tyckte att serien var bra. Men som vanligt så förstår jag, när alla andra sett klart.. 
Var samma sak med Sex and the City som jag nu fallit för och inte har något emot att se. 
 
Pratade med Q för en stund sedan, han verkar ha det bra där nere i civilationen. 
Hur som helst ska väl snart börja släcka ned datorn och försöka sova, ska upp tidigt i morgon så jag hinner förbi Mamma innan jag ska iväg till ett möte som jag måste försöka hinna till så fort som möjligt med tanke på alla pappers arbete och kopior som ska göras.. 
 
Imorgon är jag nog bil lös också, min fina lilla vinröda skoda fabia som jag köpte förra vintern. Min första egna bil som jag nu ska sälja vidare. Kommer vara svårt att börja gå överallt igen till jobbet och hem från jobbet nu när jag vant mig att åka 10 minuter innan jag ska börja. Tänk förut hur mycket jag gick, kunde gå till stan till jobbet och på jobbet som innehåller mycket vandring samt hem från jobbet för att sedan gå en kvällspromenad till flygplatsen och hem igen som är typ cirka en mil. Har knappt gått något nu sedan jag skaffade bil . . . 
Varför jag säljer bilen är för att jag ska väl försöka vara i storstaden på veckorna, och då finns det bussar som går titt som tätt, och att parkera bilen i centrum kostar lika mycket om inte mer än vad buss biljetten kostar. 
Pengarna som jag får för bilen ska jag nog spendera ganska snabbt på tandläkaren, ska nog sätta in rels så att jag får min glugg fixad! Det känns skönt att jag äntligen ska ta tag i det problemet som många gånger hindrat mig att vara social och känna mig bekväm. 
Nej nu ska jag lägga mig och se ett avsnitt eller två och sedan sova ut. 
Hoppas att ni alla har haft en bra dag, och önskar er en god natt sömn. 

"Kristaller som rinner ner från min kind"

Vaknade för ett bra tag sedan, men inte tagit mig för att göra något förutom kaffe så klart. Morgonsdryckensomärheligochsombehövsförattväckauppenfrånnattenssömn

Det är fint väder idag verkar det som, vet inte om det är varmt ute eftersom hösten kommit in med dunder steg men solen skiner i alla fall. Typeliskt att man ska jobba då, samtidigt som det inte är länge kvar tills jag säkert kommer gnälla om att jag vill jobba? Hm.. 
 
Känner mig förvirrad och inte alls direkt förvånad samtidigt som det slog till innombords, en riktigt jävla stor käft smäll. Förstår i n t e varför man får hopp på en gång som om man aldrig någonsin blivit sviken och man får hopp och tro om att det är på väg tillbaka att det skall vända. Samtidigt som man innerst inne vet att det kanske bara är en illusion, snart finns det inte utan man försöker bara njuta av nuet som är och suga in allt det man får av det. Samtidigt som det känns helt sjukt att man bara ska njuta och inte ha några förväntningar utan bara ta dagen som den kommer och inte förvänta sig något om morgondagen.
Det tar så mycket energi och kraft för helt i onödan, den tiden och den energin borde man ge till någon eller något som är givande och som man får något tillbaka från, förutom lögn eller besvikelse på grund av ord som bildat meningar som inte uppfylls av personen ifråga. Samtidigt som man än en gång står där med en spricka i hjärtat och tårar i ögonen, och vill inte mer än annat än att bryta för man har gett chans på chans. 
Samtidigt som jag vet jag känner mig själv! När det är dags att återvända, som vanligt kanske efter 1 månad 5 månader eller 1 år så kommer jag att stå där igen, och ge en chans till och hoppas för när personen kommer tillbaka med sina ord, sina handlingar och personen som jag saknat och inte vill förlora står där med förlåt och ger hopp så kan jag inte stänga dörren. För jag vill jag vill verkligen få tillbaka dig. Samtidigt som jag börjar bli vuxen nu, och förstå att Jag kan inte fortsätta ge och ge chans på chans och sedan bli sårad och vänta på dig för att du ska få en period som är bra för att återkomma och inge hopp. 
Du ville att jag skulle skriva ett brev till dig där jag skriver ner allt som jag tänker och tycker och känner om allt som varit, under alla år. Och jag ska göra det, inte för min skull utan för din skull.
 
Ska springa ner till mamma en sväng innan jobbet kallar. 
Ha en underbar dag! 
 

"Always kiss me goodnight"

Gjort mig redo för sängen ligger i sängen och det är mörkt i hela lägenheten, ser ingenting förutom data skärmen som lyser upp rummet.. Har slagit igån Sex and the City filmen, den första som låter i bakgrunden.. 
Idag har jag hunnit med att mysa med mamma riktig kvalitets tid! Jobbade på förmiddagen Lunch, hjälpte till lite och så fast det igentligen är min lediga dag. Stjärna Guld för mig? haha. Skämt och sido, Det gäller att ge och ta och mina arbetskamrater och chef är otroligt givmilda och snälla med mig. 
Efter det åkte jag hem och slappade riktigt slappar väder idag, grått regn och kallt. Huvva.. 
Sedan åkte jag och plockade upp min älskade Mamma och vi åkte iväg och åt middag tillsammans på Lilla Bageriet vi satt där och pratade om allt mellan Himmel & Jord som vanligt. Älskar mina samtal med Mamma. Åkte sedan iväg på Second hand där vi båda gjorde fynd, var länge sedan vi gjorde något fynd så det var roligt! ÄR nog som vi båda två konstaterat när vi åkt iväg tomhänta senaste månaderna att vi har nog blivit mättad på allt. 
Åkte sedan hem en sväng efter lämnat av Mamma hemma hos henne, men åkte sedan förbi affären och köpte grädde och mjölk och for till Mamma igen för att dricka vårat kaffe och prata och mysa framför tv:n. Hann även med att gosa med Hjärtebuset Zimba. Ni borde verkligen testa Köp snabb kaffe och koka upp mjölk och grädde och blanda ner kaffet för att sedan använda en liten elvisp så att den blir fluffig blanda även ner lite strö socker så det blir ännu mer sötare. Skit gott och billigt om man vill ha mer än en kaffekopp. 
 
Mamma var i Stockholm i helgen med sin vännina, som var där för att gå på mässa för att beställa hem nya grejer till sin affär. Fick en fin pressent av henne i morse när jag var förbi, en låda i plåt med underbart tryck med blommor och rosor där det stod Love på. Ska nog ha endel av mina smycken där i eller ha den som prydnad för ögonens skull. Älskar tryck med rosor/blommor på. 
 
Fick jätte fina bilder av Q ikväll som han tagit idag i Uppsala, skrattade för mig själv för det var inte 1 eller 2 stycken utan det var 14 stycken bilder på honom och insåg sedan att han är min egna fotomodell. 

Nej nu ska jag släcka ned internet och se lite film för att sedan sova så jag vaknar pigg i morgon. Vaknade flera gånger i natt och på morgonen orolig för att jag skulle ha försovit mig till jobbet. Jag drömde att jag sov till klockan 2 och missat att komma till jobbet i natt, vilket gjorde att jag vaknade och somnade titt som tätt tills jag klev upp i morse.. Imorgon är en ny arbetsdag full dag, men ska bli roligt för att en ny tjej ska jobba med mig som ska in skolas och sådant är alltid roligt. Annars är det mest jag och alla 8 eller 9 killar.. 

"It´s raining today"

Idag är det en regnig dag.. Grått, mulet & en massa regn.. 
Träden börjar att få alla höstens vackra färger, och det är med blandade känslor jag Välkomnar hösten.. 
Den här perioden är så vacker, samtidigt som den känns så sorgsen.. 
Visst är det mysigt att man nu kan tända ljus, krypa ner i soffan med te och en bok och njuta av att stanna inne, istället för att vara ute hela kvällen och njuta av sommarens sena nätter.. 
Samtidigt som jag sällan tänder ljus och myser i soffan.. 
Känns tråkigt att man stänger igen fönstret och inte kan lyssna på hur fåglarna sjunger och vaknar tidigt tidigt på sommarens natt och hur man hör hur barn är ute och leker i skogen eller här på gården.. 
På något vis känns det som om man blir isolerad under vinter halv året, vilket man blir. 
Jag vet inte vart jag vill komma med detta svammel, jag blir alltid s å här under höstens period tills vintern lagt sig och man går in i sin dvala och bara är tills våren åter kommer med solen och värmen.. Jag brukar bli oehört rastlös under hösten, och känner alltid ett sådant sug efter att förverkliga mina drömmar och ångest som kommer med mörkret och som ligger där och stressar en.. Samtidigt som jag vet att i år, så är det mycket nytt som händer som gör att det kanske ligger lugnt för i år för nu har jag så mycket annat att tänka på. 
Börjar få ångest för att jag ska flytta, riktigt stor ångest för vad det är jag håller på med samtidigt som jag vet att allt är som det ska, bara min rädsla som gör att all osäkerhet kommer och knyter sig i magen på mig.. 
Jag kommer ju att vara här lika ofta som i Umeå, det kommer att bli bra! Annars får jag flytta tillbaka? .. 
- Det är vad jag intalar mig själv. 
s
Igår åkte jag med Q till Umeå och åt lunch med honom själv innan vi mötte upp några andra, och sedan åkte jag hem igen vid 3. känns skönt att jag vet att när Q kommer tillbaka igen, så har vi helt andra möjligheter och det gör mig lung och glad. Tänk er att få laga mat tillsammans, kunna resa iväg tillsammans, kunna se varandra normal tid och kunna ligga och se tv tillsammans promenera tillsammans.. Vi har alla möjligheter snart! 
Samtidigt som jag förlorar lite av min vardag här i Lycksele med min familj, men vi kommer fortfrande att ses och umgås! Känner mig så kluven jag vill flytta för Q´s och Min skull, men vill stanna för jag vill inte ändra min tillvaro och mina rutiner som jag har här.. I alla fall allt löser sig i slutändan.
 
Vi var båda riktigt trötta, vi somnade kanske vid 5 på morgonen och jag klev upp halv sju.. Underbart.. Tur man är ung.. Haha! Det var i alla fall skönt att hinna se honom, vi skulle ju umgås på Söndagen men det blev ju inget utav det, han kom hem halv fyra på morgonen.. Så Vi tog en Lunch istället i en annan stad. ;) Han har i alla fall kommit fram till Uppsala nu och sover nog .. Han kommer nog sova i ett dygn skulle jag tro? 
 
 

"Don´t be easy to get, because then you`ll be easy to forget"

Man ska väl inte kasta sig till varg gropen just like that (?)
Ibland kan man vara för snabb att kasta en fällande kommentar eller att bilda sig en åsikt gentemot någon lite för tidigt..  Som att ha förutfattade meningar eller är snabb att döma en person eller en situation. Om man ska vara ärlig så tror jag nog att var och en alla varit med om det? När man står där med näsan lång och inser att man kanske borde skämmas för sig själv i det tysta, för att man inser att man varit för snabb att döma ut en människa.. Eller tvärt om, man varit för snabb att tycka personen ifråga varit snäll, duktig, pålitlig bla bla bla och man står där 1 månad senare med en besvikelse att personen var inte den man trodde att den var? 
 
Det är något jag försöker att tänka på allt oftare, att inte vara för snabb i mitt agerande. 
Att tänka mig utanför min egen synpunkt och försöka förstå varför tex en person gjort som den gjort. Eller att försöka komma ihåg att vi alla tolkar en situation olika, vad jag ser eller drar för slutsatts kanske inte är något som personen i fråga ser eller tolkar. Det är en fantastisk skön känsla när man faktiskt sparar en hel del energi på onödigt tjaffs bråk och disskutioner. Man känner sig ganska mogen för stunden. Samtidigt som man ibland kan få motsatt effekt och man funderar vad människan tänker med.. När man inser hur olika man ser på saken eller hur olika man uppfattar saker.. Eller hur olika man känner.. 
 
Imorgon är jag ledig och även på Tisdag, skall bli se skönt! Jag vet att jag borde börja ta tag i endel pappers arbeten på dom lediga timmarna som 2 dygn innehåller. Men samtidigt vill jag njuta och umgås och spendera min tid med familjen! I alla fall blir nog bra, hinner med båda sakerna skulle jag tro Om jag bara vill. 
- Kan ju aldrig vara så att jag är så lat att jag inte orkar eller vill ta tag i pappersarbetet känns som om att det är mer lockande att ta tag i tvätten eller städningen. 
Som vanligt så sparar jag alltid allt till sist, har alltid varit en sådan i skolan och annars. Kunde spara att läsa till ett prov kvällen innan bara för att jag är så duktig på att skjuta upp allt.. Och springa med ångesten tills man tar tag i det i sista sekunden istället för att ta tag i det i god tid och spara både kraft och välmående! 
 
Imorgon åker Q iväg, först till Umeå sedan vidare till Uppsala för någon veckas ledighet. Känns roligt för hans del är glad att han åker hem till resterande familjemedlemmar, samtidigt som jag knappt sett till honom senaste veckorna. Tanken var att vi skulle umgås ikväll, men kom saker imellan så här sitter jag.. 
Det positiva med flytten är att jag kommer få se till honom mer, och vi kommer att få det normalt. Det är alltid något jag kan längta till nu när det börjar att knyta sig i magen min och osäkerheten börjar rulla fram.. 
 
Förkylningen börjar att vända Tack & Lov! Nej nu ska jag göra mig klar för att sova så jag är pigg och glad i morgon! Hoppas på fint väder.. Skulle vart Dunder! 
Sov gott och ta hand om er!

"Kalla dig själv inte för Kung, om du inte kan behandla din kvinna som en Drottning"

Fick sluta tidigare idag, Yey! Den här hostan och förkylningen är rakt igenom ondskefull. Känns som om halsen aldrig kommer till vändning. Mina host attacker får alla att vända sig om för att se vem är det som hostar så? 
I alla fall nog gnällt om det, ska inte tänka negativt enbart positivt. Men ibland är det skönt att få gnälla lite eller hur? 
 
Just ätit mat smaskens. Sitter hemma hos mamma och myser med Hjärtebuset också, Zimba som han igentligen heter våran älskade Katt. Lillebror har jag inte sett röken av, när jag åkte till jobbet sov han i vanlig ordning som han gör på helgen, och när jag kom hem så hade han redan hunnit springa iväg.. 
Det är en dag på stan här i Lycksele idag/ Ikväll så många lär nog vara där och härja gamla som unga.. 
Själv ska jag dursha och njuta av lugnet pussa på Hjärtebuset och sedan krypa i säng så man är pigg och fräsh i morgonbitti! Sedan har jag helg i 2 dagar, förhoppningsvis så ligger jag inte i sängen sjuk som jag gjorde förra veckan på mina lediga dagar.. 
 
På Måndag åker Q till Umeå för att göra klart lite uppgifter sedan åker han vidare till Uppsala .. 
Han passar på att åka hem till familj och vänner, innan skolan börjar om för hans del. Vilket han gör rätt i. 
Bara det att jag kommer sakna honom inte sett till honom så mycket senaste 1,5 vecka typ. 
Men vi kommer nog vara less på varandra i höst, bo i ett studentrum 2 st är kanske inte att hurra för en längre stund i alla fall.. 
Lägenhets sökandet fortsätter vi tackade Nej till 2:an som jag och Mamma åkte och tittade på. 
Känns som om att man ska vara 100% säker och känna att här kan jag bo i några år, eftersom man sedan förlorar sin bostads kö när man fått en lägenhet.. 
Men men skam den som ger sig, vi söker och håller hoppet uppe det kommer att komma en lägenhet som är rätt för oss när tiden stämmer .. Allt har sin anledning nu hinner jag i alla fall rensa slänga packa och städa i lugn och ro tills vi hittat vårat hem =) Känns skönt att inte behöva panik göra det som jag gjort dom senaste gångerna jag flyttat. 
 
Nej Nu ska jag göra kaffe tror jag, sätta mig på balkongen och njuta av lugnet och värmen en stund, snart är hösten här. Eller hösten är här! Jag såg löven på endel träd börjar gulna och fallit ned på marken.. Hösten är en fin period men jag brukar få ångest från början när mörkret börjar lägga sig och innan man vant sig. Eftersom vi har ljust 24 h  om dygnet på sommrarna här uppe. 

Ha en trevlig kväll! Ta hand om er. min

My lovley SunShine & Hjärtebus

Godmorgon! Sovit som en stock, sover hos mamma i helgen då sover jag alltid hur bra som helst. Mamma är i Stockholm så då passar jag på att bo här finns så många fler rum. Hjärtebus har just fått torsk på Lördagar ger vi honom det så han ligger mätt och belåten i solen. Själv sitter jag på balkongen och NJUTER dricker kaffe och bara filosoferar. Älskar att vara här hemma HEMMA här är jag alltid lugn och avslappnad.

Torsdag

Sjuk har jag varit sedan i Söndags! Måndag & Tisdag som jag var lediga på spenderade jag i sängen mest hela dagarna, med hosta feber och glass. Har inte ätit så mycket glass sedan jag var barn. Gott! Var hemma från jobbet igår, väl behövt! Har inte gjort så här lite på hur länge som helst, bara dragit fötterna från sängen från datorn som spelar film efter film till kylskåpet för att ta en till glass eller äta lite vatten melon. 

Idag mår jag bättre, men halsen känns som om det varit ett slagfält för små ninja gubbar med svärd. 
Tack och lov att det finns mediciner! Jag får ju en sådan jäkla hosta när jag blir sjuk sätter sig direkt på lungorna. 
 
Har sovit ensam sedan i Måndags morse, ganska skönt faktiskt! Tro det eller ej, men när man är sjuk så är man. 
har då bara varit glad över att få sova hemma hos sina bröder, förstår honom på ett vis. 
Och jag har njutit med att somna i sängen med en film på och sovit ostört genom nätterna utan att bli väckt mitt i natten för att han kommer hem. 
 
Har igentligen ingenting att berätta mer än att jag börjar bli på bättringsvägen. Tack & Lov! 
Blir så fort rastlös för jag är van att ha saker att göra.
Men ibland är det nyttigt att man får sådana här "Aaha uppleverlser" och inser vilken tur man har att man är frisk och man inser att man ska vara Tacksam för att man är frisk och har möjligheten att kliva upp ur sängen på morgonen och gå till jobbet, eller att man kan gå 4 våningar utan att behöva hippa efter luft. Och när jag är förkyld eller sjuk så försöker jag alltid att tänka så, vilken tur att det jag har går över om några dagar. Och känner Tacksamhet. Men självklart är jag också människa, och ett barn så ibland är det skönt att få säga att man är sjuk och bli ompysslad av Mami. 
 
Ska börja göra mig klar nu för att befinna mig på jobbet om en stund. 
Ha en underbar dag! 

"Oh ja Jag har gjort misstag, Livet kom inte med en instruktions bok"

Ibland vet jag inte vad det är jag håller på med.. Och ibland märks det, somliga dagar när jag blir snurrig av allt och inte vet hur jag ska agera, hantera och slutligen bete mig.. Dom där somliga dagar när jag inte kan hålla allt under ytan för mig själv. Jag har nedräkning för mig själv tills den dagen jag ska förändra min tillvaro, mindre än en månad kvar och just nu känns det så långt bort att jag är frustrerad. Samtidigt som jag känner mig själv, jag kommer gråta många gånger när den förändringen väl är gjort. För det blir flera saker som blir annorlunda pga den förändringen. Vissa saker vill jag inte ska bli annorlunda men som blir det som jag mår dåligt över redan nu. Sjukt att man gör så.. Jag ska flytta vilket jag är nyfiken! Jag ska byta jobb! Men jag vill inte förändra min tillvaro.. Alltså jag är så Familje kär och bunden till rutiner och jag vill inte ändra på dom.. Vilket det blir, för att jag ska flytta till en annan ort. Samtidigt som det känns så jävla underbart att Jag & Q äntligen ska få en normal tillvaro! But still.. Längtat tills allt är klart så man får vänja sig. Kommer åka hem ofta det är ett som är säkert.

Förhoppningsvis så kommer allting att bli bra. Om inte annat så har jag i alla fall prövar. 

Och jag kommer i alla fall att bli en erfarenhet rikare. 

 

Jag (?)

Anledningen varför jag har valt att börja blogga är för att jag ska flytta, till en annan ORT. Ja det känns helt sjukt att jag ska kasta mig ut i det okända och faktiskt inte bara lämna den arbetsplats jag jobbat på i över 6 år utan att jag dessutom ska flytta till en helt annan ort och lämna min familj kvar här hemma! 
För 4 månader sedan kunde jag inte annat än längta tills den dagen jag skulle bege mig iväg. För jag har verkligen varit less på att jobba, och verkigen velat påbörja något nytt. Samtidigt som jag är väl medveten om vad jag lämnar, en sådan underbar arbetsplats med bara bröder som arbetskamrater, som alltid ser till ens bästa.. 
 
Jag börjar bli lite gråt färdig inombords, tro mig. Jag börjar undra om det jag gör verkligen är rätt! Jag som hatar förändringar och som ogillar att påbörja något nytt. Jag gillar att ha struktur och linjer att följa, ska helt plötsligt bara kasta mig ut i det okända och typ se vad som händer?! 
 
Okey det som verkligen börjar få mig att känna sorg istället för glädje är för att jag vet vad jag lämnar, vad jag kommer att tappa och vad som inte kommer vara som förut. Jag är så oehört Tacksam för att jag har en sådan fin familj som jag har och jag blir ledssen när jag inser att jag kommer inte att ha samma daliga kontakt med dom som jag har nu. Visst finns det mobil visst finns det internet men det är inte samma sak när man är van att varje dag ses. Jag min Mamma och min Syster bor alla på varsin gård bredvid varandra..
 
 
Varje morgon brukar jag försöka hinna fara förbi Mamma innan jobbet och dricka en kopp kaffe, och vi brukar försöka ses varje dag. Och det gör ont när jag vet att om mindre än 3 veckor ska jag börja flytta.. Samtidigt som jag vet att vi kommer att behålla kontakten och vi kommer prata i mobilen minst en gång per dag. Och jag är så Tacksam att jag vet att jag kan det. Men det är det här med att våga ta steget ut till något okänt som gör att jag börjar bli lite skakis och funderar om jag verkligen borde göra detta. Jag har så svårt med förändringar.
Samtidigt som jag vet att det är tack & lov bara 12 mil bort, så vill jag hem så tar jag mig hem. Och man måste våga fungerar det inte för mig att bo i en stor stad så är det bara att flytta hem igen! Då får Q bo själv medans han pluggar.. 
 
Jo det är på grung av Kärleken som jag flyttar och byter stad. Vad annars? 
 

mycolourfulday.blogg.se

Välkommen till mig!

RSS 2.0